Big hair Show Moderni klasika 2013 1Lapkričio 9 dieną  Moters pasaulis 2013 parodoje vykusiame renginyje Big Hair Show nusprendėme sudalyvauti dėl kelių priežasčių. Kūrybingos grožio salono RandA kirpėjos–stilistės jau kurį laiką planavo sudalyvauti aukštosios mados renginyje, kad galėtų pristatyti savo  sukurtus ir subrandintus bendrojo madingo įvaizdžio darbus, pagal 2013 - 2014 metų mados tendencijas, kuriose pagrinde akcentuonamos plaukų kirpimo ir dažymo varijacijos, lengvai tvarkomi plaukai, tinkantys tiek verslo įvaizdžiui, tiek vakarėlio aplinkoje. 

Big hair Show Moderni klasika 2013Žinojome, kad mūsų darbai neatitiks Big Hair Show – "didelių plaukų" konkurso koncepcijos ir kredo, tačiau tai buvo bene vienintelis tokio pobūdžio renginys. Tai gi nebuvo iš ko rinktis.

Pirmoje renginio – konkurso dalyje akį džiugino ir nuostabą kėlė drąsūs, grandioziniai bei išradingi kirpėjų kolektyvų darbai. Maloniai nuotaiką praskaidrino Ritos ir šokių studijos Demo pasirodymas „Svajonė“, pademonstravęs, kaip bėgant laikui keičiasi mada, forma bet moteriškumas išlieka.

Po kolektyvų pasirodymų žiuri komisijai išėjus į mistinį pasitarimą, scenoje ir už jos ribų vyko kolektyvų fotosesijos, dalyviai bendravo, dalinosi įspūdžiais.

Antroje dalyje žiūrovai pagaliau suprato už ką mokėjo... Jurgitos Malakauskaitės teatralizuota „laukinių rytų sutramdymo“ choreografinė kompozicija “Salamandra“, dėmesį prikaustantys ir kvapą gniaužiantys Natalijos Pavlovos, bei Liutauro Salasevičiaus, Alos Volkovos, Angės Dekerės, Violetos Tamulienės, Vilijos Šeputienės, Daivos Jurevičienėsbody art darbai choreografinėje kompozicijoje „Paveikslai“ – žinomų dalinininkų paveikslai, nutapyti ant kūnų, nepaliko nei vieno abejingo žiūrovo.

Taip pat savimeilę paglostė ko gero vienintelis pasirodymas, kur buvo akcentuojama plaukų kirpimo ir dažymo aukšta technika, meistriškumas, bei naujausios madų tendencijos – Andrėjaus BonginoAndrej Bongin - Андрей Бонгин ) darbai Boho Bohemiens.


Tai buvo dar viena, mūsų apsisprendimo dalyvauti, priežastis.

A. Bonginas yra žinomas, kaip absoliutus Europos čempionas plaukų stilistas, Rusijos kirpėjų ir kosmetologų asociacijos treneris ir teisėjas.

Deja, laiko limitas, kaip visada pakoregavo renginio eigą. Konkurso dalyviai taip ir nesulaukė kompetentingosios žiuri komisijos vertinimo komentarų, patarimų bei palinkėjimų, žiūrovų vertinimo ir simpatijų rezultatų.

Po Big Hair Show konkurso nugalėtojų – grožio salono Beauty secret apdovanojimo – renginio užbaigimą apvainikavo Panevėžio Indigo choras kartu su grupe Quorum ir grupės Queen daina Show must go on.

Nugriaudėjo finaliniai saliutai, buvo iškilmingai įneštas nuostabaus dydžio UAB BIJOLA iškeptas tortas, kuriuo galėjo pasivaišinti visi renginio dalyviai bei svečiai.

Dėkojame renginio iniciatorei ir šeimininkei Jolantai Mačiulienei už suteiktą galimybę sudalyvauti Big Hair Show konkurse ir linkime stiprybės, atkaklumo ir daug kūrybinių bei organizacinių idėjų ateityje.

O čia keliatas mūsų grožio salono RandA meistrų darbų nuotraukų iš fotosesijos, kuri vyko po renginio foto studijoje Pegasus.

Sekite mus feisbuke

Mūsų draugai