JOICO kompanija gamina naujos kartos, aukščiausios kokybės ir efektyvumo plaukų priežiūros produktus. Jie nuolat atnaujina savo gamybos technologijas kuriant naujus produktus, puoselėti savo reputaciją.

JOICO - grožio inovacijų lydertstę užtikrina Joico produktų gamybai naudojami geriausi, naudingiausi pasaulyje šiuo metu žinomi ingredientai: taukmedžio sviestas iš Afrikos, orchidėjos eterinis aliejus iš Azijos.

JOICO laikosi principo - jei tai yra geriausia, nesvarbu, kurioje pasaulio šalyje tai yra!

Joico k pak 

JOICO šampūnas "K-Pak Chelating" pašalina mineralines apnašas, formavimo priemonių susikaupimus ir kitus nešvarumus. Kremo formulė drėkina ir glotnina plaukus. Plaukai tampa paklusnūs, prisotinti drėgmės, švytintys ir geros būklės.


"K-Pak Cuticle Sealer" nurūgštinanti priemonė, kuri neutralizuoja amoniako likučius ir sustabdo oksidaciją. Padidina plaukų paklusnumą, mažina lūžinėjimą.


"K-Pak Deep Penetrating Reconstructor" - giliai prasiskverbianti, plaukų struktūrą atkurianti priemonė. Geriausias pasirinkimas plaukų atkūrimui.


19 aminorūgščių, išsidėstę tikslia seka, kuri padeda atkurti pažeistas plauko vietas. Iš vidaus atkuria plauko struktūrą su abiem - teigiamai ir neigiamai pakrautais proteinais. Plaukai atgauna elastingumą ir gyvybingumą, ilgiau išsilaiko spalva. Padidėja plauko tamprumas, lengviau formuojama šukuosena.

"K-Pak Intense Hydrator" - intensyviai drėkinanti koncentruota priemonė, kuri padeda atkurti drėgmę labai sausuose ir pažeistuose plaukuose. Apsaugo odelę, patobulina elastingumą ir pagerina plaukų augimą. Plaukai įgyja blizgantį paviršių, geriau ir ilgiau palaiko drėgmę.

JOICO plaukų struktūros atkūrimo sistema paruošia plaukus dažymui ir cheminio sušukavimo procedūroms: geriau pasisavinamas spalvos sodrumas, ilgiau išliekančios garbanos, spindesys ir sveikai atrodantys plaukai. 

Sekite mus feisbuke

Mūsų draugai