2010.11.28 Salono gimtadienis

Ramune kirpeja 2010

         Prieš metus grožio salonas "RandA" atvėrė klientams savo duris. Modernus, šiuolaikiškas... - naujas štrichas, įnešantis savo spalvą, nuotaiką, stilių į Kauno grožio ir mados pasaulį.

- Kas pasikeitė per šią simbolinę laiko atkarpą?

Ramunė: - Kaip bebūtų keista, daugelis dalykų išlieka nepakitę, kad ir kaip besistengtum.

     Kolektyvas vis dar kūrimosi ir formavimosi procese. Naujų klientų "iš gatvės" srautas, nors ir nedidelis, tačiau tendencingas. Neslėpsiu, kad būna ir taip, kad naujai atėjusiam klientui, norinčiam apsikirpti ar pasidaryti manikiūrą, dėl profesionalių darbuotojų trūkūmo tenka atsakyti.

- Kaip šiandieną jaučiama krizė Tavo darbe ir kasdienybėje?

Ramunė: (rimtu, diktorišku balsu) - "Krizė yra jaučiama" (juokiasi) ...skausminga tema tiek visiems, tiek man asmeniškai. Aukšta patalpų nuomos kaina, visiškai nelanksti mokesčių politika, mažėjantys žmonių atlyginimai ir t.t. tiesiogiai ir nedviprasmiškai įtakoja salono klientų lankomumą, paslaugų įkainius, nuolaidų ir įvairių akcijų pliūpsnį kliento naudai. Kiekvieną mėnesį darome nuolaidas skirtingoms paslaugoms, rengiame bendras akcijas su mūsų verslo partneriais. Geriau pigiau ir daugiau, nei brangiau ir nieko!

- Kokias staigmenas ar siurprizus esi parengusi salono gimtadienio proga?

 Ramunė: - Galiu pasakyti tik tiek, kad kiekvienas, apsilankęs salone gruodžio pirmąją savaitę, tikrai liks patenkintas ir paslaugomis ir dovanomis!

- Na ir tradiciškai, kokie bus palinkėjimai?

Ramunė: - na, jei tradiciškai, tai iki greito ir nuotaikingo apsilankymo mūsų salone, ramių Šventų Kalėdų ir laimingų Naujų metų!
      Praeitą savaitę buvome su vyru Vokietijoje, Bremene. Šiaip, pailsėti, prasiblaškyti. Kaip miestas, Bremenas, paliko labai malonų šiltą įspūdį, žmonės tokie ramūs atsipūtę. Gatvėse lengvas šurmulys, puošiami namai, parduotuvės, tvyro prieškalėdinė nuotaika. Krizė ir ten taip pat jaučiama, tačiau kažkaip kitaip, lengvai, be streso.
Taigi nuoširdžiai linkiu į viską pažvelgti kitaip, lengvai, su šypsena.

     Giedros, šventinės nuotaikos ir daug vertingų dovanų visiems ištikimiems, pastoviems ir naujiems draugams, bendradarbiams bei klientams!

Kalbino Alvydas Urbanas

Sekite mus feisbuke

Mūsų draugai