Inga Tarėlaitė. 2011 m.  Fotosesija grožio salone RandAReklaminė fotosesija. APOTECA - kolekcija      Kas prie ežerų, kas į mišką – visi skuba pasidžiaugti trumpu Lietuvos šiltuoju periodu. Nors vasara – atostogų metas, mados pasaulis nenutrūkstamai visus stebina mažais ir dideliais siurprizais.

     Gerai žinoma, tiesiogine to žodžio „spalvinga asmenybė“ prasme, ilgą laiką dirbusi grožio ir mados industrijoje APB APRANGA, menininkė, dizainerė Inga Tarėlaitė pradėjo savo solinę karjerą. Pasak jos, ilgą laiką brandinta ir išnešiota idėja išsiliejo naujo prekinio ženklo „APOTECA“ pavidale.

 Nuo seno yra žinoma, kad natūralūs audiniai ir spalvos turi gydomų savybių. Meistriškai apjungusi savito dizaino, spalvų žaismo, laukinės gamtos ir prabangos akcentus į harmoningą sintezę Inga T. sukūrė savo pirmąją drabužių kolekciją pavadinimu „Miškas“.

     Šios, rudens-žiemos periodui skirtos, drabužių kolekcijos pristatymui dizainerė pasirinko Tado Ivanausko zoologijos muziejų. Pasak Ingos T., ši aplinka puikiai atspindi kolekcijos mintį ir nuotaiką.

      2014 m. birželio 6 dieną buvo organizuota kolekcijos "Miškas" reklaminė fotosesija.

     Inga T.O. pilna malonių staigmenų sekančią dieną visus savo artimiausius draugus ir gimines, susirinkusius švęsti jos gimtadienio vaistinės muziejuje rotušės aikštėje, maloniai šokiravo dar viena naujiena, tačiau tegul ta žinia pasklinda iš jos pačios lūpų :)".

     Štai keletas akimirkų, užfiksuotų grožio salone RandA bei Tado Ivanausko muziejuje, kolekcijos pristatymo išvakarėse:

 class=  

     Modelius šukavo grožio salono RandA kirpėjos-stilistės: Ingrida BivainienėJurgita ŠarūkienėTatjana TogobitskajaRamunė Motekūnienė;

    makiažas: Edita ir Agnė Dekerė;

    fotografavo ir filmavo: r&a video.

     Kolekcija „Miškas“ Delfi akimis.

Sekite mus feisbuke

Mūsų draugai