Maistas pagal kraujo grupes

Pagal Piterio D'Adamo tyrimo rezultatus.
Pasirinkdami maisto produktus, atsižvelgiant į savo kraujo grupę, Jūs ne tik pagerinsite sveikatą natūraliu būdu, bet sureguliuosite savo svorį bei sulėtinsite senėjimo procesą.
Vengtini produktai
Neutralūs produktai
Naudingi produktai

 

 

 

 

 

Kraujo grupės  
O(1) A(2) B(3) AB(4) Mėsa
        Antiena
        Aviena
        Jautiena
        Kalakutiena
        Kepenys
        Kiauliena
        Kiaušiniai
        Lašiniai
        Širdys
        Triušiena
        Veršiena
        Vištiena
        Žąsiena
        Žuvis
        Ikrai
        Kalmarai
        Karpis
        Karšis
        Krabai
        Krevetės
        Lašiša
        Lašiša rūkyta
        Lydeka jūrinė
        Lydeka upinė
        Menkė
        Plekšnė
        Sardinė
        Silkė marinuota
        Silkė sūdyta
        Silkė šviežia
        Skumbrė
        Tunas
        Ungurys
        Upėtakis
        Pieno ir sojų produktai
        Avies pieno sūris(feta)
        Grietinė liesa
        Grietinėlė
        Grūdėtoji varškė
        Išrūgos
        Jogurtas
        Karvės pienas liesas
        Karvės pienas nenugriebtas
        Kefyras
        Ledai
        Lydytas sūris
        Ožkos pienas
        Olandiškas sūris
        Pelėsinis sūris
        Pasukos
        Sojų pienas
        Sviestas
        Vrškė naminė
        Varškės sūris
        Aliejai ir riebalai
        Alyvų aliejus
        Kukurūzų aliejus
        Lydytas svistas
        Margarinas
        Menkės kepenėlių taukai
        Rapsų aliejus
        Saulėgrąžų aliejus
        Sėmenų aliejus
        Sojų aliejus
        Žemės riešutų aliejus
        Riešutai ir sėklos
        Aguonos
        Anakardžių riešutai
        Bertoletijų riešutai
        Graikiški riešutai
        Kedrų riešutai
        Lazdynų
        Migdolai
        Moliūgų sėklos
        Pistacijos
        Saulėgrąžos
        Sezamas
        Žemės riešutai
        Ankštiniai augalai
        Ankštinės pupelės
        Baltosios pupelės
        Daržinės smulkiosios pupelės
        Lęšiai
        Margosios pupelės
        Raudonosios pupelės
        Sojos pupelės
        Sojų faršas
        Sojų mėsa
        Šparaginės pupelės
        Žirniai saldieji
        Grūdinės kultūtos ir miltiniai gaminiai
        Avižiniai dribsniai
        Avižiniai miltai
        Grikių miltai
        Kukurūzų miltai ir kruopos
        Kviečių dribsniai
        Kviečių-rugių duona
        Kviečių sėlenos
        Kvietinė duona
        Kvietinės kruopos
        Kvietiniai kepiniai
        Kvietiniai miltai II rūšis
        Manų kruopos
        Miežinės kruopos
        Perlinės kruopos
        Ryžiai
        Ryžių miltai
        Ruginė duona
        Ruginiai miltai
        Soros
        Prieskoniai
        Česnakai
        Imbieras
        Krienai
        Medus
        Petražolės
        Cukrus
        Pipitai Kari
        Šokoladas
        Želatina
        Daržovės ir grybai
        Agurkai
        Aguročiai
        Alyvuogės žalios
        Alyvuogės juodos
        Avokadai
        Baklažanai
        Brokoliai
        Bulvės
        burokėliai
        burokėlių lapai
        cikorija
        cukinija
        česnakai
        griežčiai
        kaliaropės
        kopūstai Briuselio
        kopūstai gūžiniai balti
        kopūstai gūžiniai raudoni
        kopūstai Pekino
        Kopūstai žalieji lapiniai
        Kopūstai žiediniai
        moliūgai
        morkos
        pastarnokai
        pievagrybiai
        Pomidorai
        porai
        ridikai
        ridikėliai
        ropės
        salierai
        svogūnai laiškiniai
        svogūnai ropiniai
        šparagai
        špinatai
        Vaisiai ir uogos
        abrikosai
        agrastai
        ananasai
        apelsinai
        arbūzai
        avietės
        bananai
        braškės
        bruknės
        citrinos
        datulės
        džiovintos slyvos
        Figos(šviežios ir džiovintos)
        Gervuogės
        girtuoklės
        granatai
        greipfruktai
        kiviai
        kriaušės
        kokoso riešutai ir pienas
        mandarinai
        mango vaisiai
        melionai
        mėlynės
        nektarinai
        obuoliai
        papajos
        persikai
        rabarbarai
        razinos
        serbentai
        slyvos
        spanguolės
        šeivamedžio uogos
        vynuogės
        vyšnios
        trešnės
        žemuogės
        Sultys
        abrikosų
        agurkų
        ananasų
        apelsinų
        beržų sula
        bruknių
        citrinų(skiestos)
        džiovintų slyvų nuoviras
        granatų
        greipfruktų
        kopūstų
        morkų
        obuolių
        pomidorų
        salierų
        slyvų
        spanguolių
        vynuogių
        vyšnių
        Gėrimai
        alus
        baltas vynas
        degtinė
        gazuotas vanduo
        juoda kava
        juodoji arbata
        koka kola
        konjakas
        limonadas
        raudonas vynas
        vanduo geriamas
        žalioji arbata
        Vaistažolių arbatos
        aviečių lapų ir stiebų
        čiobrelių
        erškėtuogių
        ežiuolių
        gudobelių
        imbiero
        jonažolių
        kiaulpienių
        kraujažolių
        liepžiedžių
        melisos
        mėtų ir pipirmėčių
        pertažolių
        ramunėlių
        raudonųjų dobilų
        šalavijų
        žemuogių lapų
        ženšenio šaknies
Daugiau šioje kategorijoje: « Maisto priedai (E) Laktozė »

Sekite mus feisbuke

Mūsų draugai