Pagal Piterio D'Adamo tyrimo rezultatus. |
Pasirinkdami maisto produktus, atsižvelgiant į savo kraujo grupę, Jūs ne tik pagerinsite sveikatą natūraliu būdu, bet sureguliuosite savo svorį bei sulėtinsite senėjimo procesą. |
Vengtini produktai |
Neutralūs produktai |
Naudingi produktai |
Kraujo grupės | ||||
O(1) | A(2) | B(3) | AB(4) | Mėsa |
Antiena | ||||
Aviena | ||||
Jautiena | ||||
Kalakutiena | ||||
Kepenys | ||||
Kiauliena | ||||
Kiaušiniai | ||||
Lašiniai | ||||
Širdys | ||||
Triušiena | ||||
Veršiena | ||||
Vištiena | ||||
Žąsiena | ||||
Žuvis | ||||
Ikrai | ||||
Kalmarai | ||||
Karpis | ||||
Karšis | ||||
Krabai | ||||
Krevetės | ||||
Lašiša | ||||
Lašiša rūkyta | ||||
Lydeka jūrinė | ||||
Lydeka upinė | ||||
Menkė | ||||
Plekšnė | ||||
Sardinė | ||||
Silkė marinuota | ||||
Silkė sūdyta | ||||
Silkė šviežia | ||||
Skumbrė | ||||
Tunas | ||||
Ungurys | ||||
Upėtakis | ||||
Pieno ir sojų produktai | ||||
Avies pieno sūris(feta) | ||||
Grietinė liesa | ||||
Grietinėlė | ||||
Grūdėtoji varškė | ||||
Išrūgos | ||||
Jogurtas | ||||
Karvės pienas liesas | ||||
Karvės pienas nenugriebtas | ||||
Kefyras | ||||
Ledai | ||||
Lydytas sūris | ||||
Ožkos pienas | ||||
Olandiškas sūris | ||||
Pelėsinis sūris | ||||
Pasukos | ||||
Sojų pienas | ||||
Sviestas | ||||
Vrškė naminė | ||||
Varškės sūris | ||||
Aliejai ir riebalai | ||||
Alyvų aliejus | ||||
Kukurūzų aliejus | ||||
Lydytas svistas | ||||
Margarinas | ||||
Menkės kepenėlių taukai | ||||
Rapsų aliejus | ||||
Saulėgrąžų aliejus | ||||
Sėmenų aliejus | ||||
Sojų aliejus | ||||
Žemės riešutų aliejus | ||||
Riešutai ir sėklos | ||||
Aguonos | ||||
Anakardžių riešutai | ||||
Bertoletijų riešutai | ||||
Graikiški riešutai | ||||
Kedrų riešutai | ||||
Lazdynų | ||||
Migdolai | ||||
Moliūgų sėklos | ||||
Pistacijos | ||||
Saulėgrąžos | ||||
Sezamas | ||||
Žemės riešutai | ||||
Ankštiniai augalai | ||||
Ankštinės pupelės | ||||
Baltosios pupelės | ||||
Daržinės smulkiosios pupelės | ||||
Lęšiai | ||||
Margosios pupelės | ||||
Raudonosios pupelės | ||||
Sojos pupelės | ||||
Sojų faršas | ||||
Sojų mėsa | ||||
Šparaginės pupelės | ||||
Žirniai saldieji | ||||
Grūdinės kultūtos ir miltiniai gaminiai | ||||
Avižiniai dribsniai | ||||
Avižiniai miltai | ||||
Grikių miltai | ||||
Kukurūzų miltai ir kruopos | ||||
Kviečių dribsniai | ||||
Kviečių-rugių duona | ||||
Kviečių sėlenos | ||||
Kvietinė duona | ||||
Kvietinės kruopos | ||||
Kvietiniai kepiniai | ||||
Kvietiniai miltai II rūšis | ||||
Manų kruopos | ||||
Miežinės kruopos | ||||
Perlinės kruopos | ||||
Ryžiai | ||||
Ryžių miltai | ||||
Ruginė duona | ||||
Ruginiai miltai | ||||
Soros | ||||
Prieskoniai | ||||
Česnakai | ||||
Imbieras | ||||
Krienai | ||||
Medus | ||||
Petražolės | ||||
Cukrus | ||||
Pipitai Kari | ||||
Šokoladas | ||||
Želatina | ||||
Daržovės ir grybai | ||||
Agurkai | ||||
Aguročiai | ||||
Alyvuogės žalios | ||||
Alyvuogės juodos | ||||
Avokadai | ||||
Baklažanai | ||||
Brokoliai | ||||
Bulvės | ||||
burokėliai | ||||
burokėlių lapai | ||||
cikorija | ||||
cukinija | ||||
česnakai | ||||
griežčiai | ||||
kaliaropės | ||||
kopūstai Briuselio | ||||
kopūstai gūžiniai balti | ||||
kopūstai gūžiniai raudoni | ||||
kopūstai Pekino | ||||
Kopūstai žalieji lapiniai | ||||
Kopūstai žiediniai | ||||
moliūgai | ||||
morkos | ||||
pastarnokai | ||||
pievagrybiai | ||||
Pomidorai | ||||
porai | ||||
ridikai | ||||
ridikėliai | ||||
ropės | ||||
salierai | ||||
svogūnai laiškiniai | ||||
svogūnai ropiniai | ||||
šparagai | ||||
špinatai | ||||
Vaisiai ir uogos | ||||
abrikosai | ||||
agrastai | ||||
ananasai | ||||
apelsinai | ||||
arbūzai | ||||
avietės | ||||
bananai | ||||
braškės | ||||
bruknės | ||||
citrinos | ||||
datulės | ||||
džiovintos slyvos | ||||
Figos(šviežios ir džiovintos) | ||||
Gervuogės | ||||
girtuoklės | ||||
granatai | ||||
greipfruktai | ||||
kiviai | ||||
kriaušės | ||||
kokoso riešutai ir pienas | ||||
mandarinai | ||||
mango vaisiai | ||||
melionai | ||||
mėlynės | ||||
nektarinai | ||||
obuoliai | ||||
papajos | ||||
persikai | ||||
rabarbarai | ||||
razinos | ||||
serbentai | ||||
slyvos | ||||
spanguolės | ||||
šeivamedžio uogos | ||||
vynuogės | ||||
vyšnios | ||||
trešnės | ||||
žemuogės | ||||
Sultys | ||||
abrikosų | ||||
agurkų | ||||
ananasų | ||||
apelsinų | ||||
beržų sula | ||||
bruknių | ||||
citrinų(skiestos) | ||||
džiovintų slyvų nuoviras | ||||
granatų | ||||
greipfruktų | ||||
kopūstų | ||||
morkų | ||||
obuolių | ||||
pomidorų | ||||
salierų | ||||
slyvų | ||||
spanguolių | ||||
vynuogių | ||||
vyšnių | ||||
Gėrimai | ||||
alus | ||||
baltas vynas | ||||
degtinė | ||||
gazuotas vanduo | ||||
juoda kava | ||||
juodoji arbata | ||||
koka kola | ||||
konjakas | ||||
limonadas | ||||
raudonas vynas | ||||
vanduo geriamas | ||||
žalioji arbata | ||||
Vaistažolių arbatos | ||||
aviečių lapų ir stiebų | ||||
čiobrelių | ||||
erškėtuogių | ||||
ežiuolių | ||||
gudobelių | ||||
imbiero | ||||
jonažolių | ||||
kiaulpienių | ||||
kraujažolių | ||||
liepžiedžių | ||||
melisos | ||||
mėtų ir pipirmėčių | ||||
pertažolių | ||||
ramunėlių | ||||
raudonųjų dobilų | ||||
šalavijų | ||||
žemuogių lapų | ||||
ženšenio šaknies |